GoMore Guide til Barcelona – rejs som en lokal

Anna Bartels
Anna Bartels · 14. juli 2023

Planlægger du en ferie i Barcelona? Den catalanske hovedstad har meget at byde på, men hvis du vil opleve Barcelona som en lokal, er den bedste løsning at leje en bil, så du kan komme rundt og udforske de utrolige steder omkring byen. Vores søde kollegaer i Spanien har lavet denne lokale guide med deres bedste tips til Barcelona.

Vi kan anbefale at leje en GoMore-bil af en lokal i Barcelona. Ikke alene støtter du lokalsamfundet, du kan også efterspørge ejerens bedste tips og opleve Barcelona som en lokal. For et par timer, en dag eller flere dage ud af byen.

En guide til oplevelser og aktiviteter i Barcelona

Barcelona er kendt for sin arkitektur, kosmopolitiske atmosfære, fantastiske vejr og selvfølgelig, at det ligger tæt på havet. Men hvis du er på udkig efter noget anderledes til din ferie i Barcelona, giver vi her tips til steder og aktiviteter, der giver dig mulighed for at udforske andet end byen. For eksempel kan du udforske Montserrat-massivet, besøge Cala Morisca, Sitges eller endda lære at surfe i nærheden af Vilanova i La Geltrú.

Montserrat Guide GoMore Barcelona

Mere end bare strande. Tag på trekking i Montserrat.

Montserrat ligger i Barcelona-provinsen og er en imponerende bjergformation. Med sine imponerende klipper byder dette bjergmassiv på et betagende naturlandskab. På toppen ligger Montserrat-klosteret, et sted for pilgrimsfærd og spiritualitet, som tiltrækker tusindvis af mennesker hvert år. Montserrat er et paradis for vandreentusiaster med talrige ruter gennem dale og højdedrag. Kombinationen af det naturlige miljø, historien og den kulturelle betydning gør Montserrat til en unik destination i Barcelona.

Sitges Guide GoMore Barcelona

Oplev den sejeste landsby: Sitges.

Strandene og det krystalklare vand tiltrækker solbadere og strandelskere hele året rundt. Derudover har Sitges et charmerende historisk centrum med brostensbelagte gader og hvide huse i middelhavsstil. Vidste du, at du også kan finde en havfrue her, ligesom i København? Denne by er kendt for sit natteliv, sine kulturfestivaler og sin kunstscene. Den tilbyder en perfekt kombination af naturlig skønhed, kultur og underholdning, hvilket gør den til et helt specielt sted på den catalanske kyst.

Fantastisk mad lige ved siden af en skjult bugt

Cala Morisca er et skjult paradis nær Sitges’ kyst, som du ikke må gå glip af på din ferie i Barcelona. Denne bugt ligger i idylliske omgivelser og byder på turkisblåt vand og en stenstrand omgivet af klipper. I dette privilegerede miljø finder du restauranten Cala Morisca, som perfekt kombinerer middelhavskøkken med en fantastisk udsigt. Gæsterne kan nyde lækre lokale retter, såsom frisk fisk og skaldyr, mens de nyder panoramaudsigten over havet. Kombinationen af roen i bugten, det udsøgte køkken og gæstfriheden i restauranten gør Cala Morisca til et helt særligt sted.

Lær at surfe på din ferie i Barcelona.

Wave Addict er blandt andet en surfskole, og du finder den i Vilanova i la Geltrú, kun 40 minutter fra Barcelona by, med Sitges som naboby. Denne placering er ideel, da de lange sandstrande med progressiv bund er perfekte til at lære at surfe. På skolen kan du lære at surfe, uanset om du er voksen eller barn. Du kan også forbedre din teknik eller endda tage på en surftur.

Besøg unikke steder i Barcelona

Barcelonas centrum, det gotiske kvarter, og dets gader er noget, du ikke må gå glip af, uanset om du er på ferie i Barcelona eller er lokal. Udforsk Boquería-markedet og alt, hvad dets butikker har at byde på, far vild i butikkerne i det gotiske kvarter og opdag autentiske perler. Eller spis et måltid på unikke og karismatiske steder.

Mæsk dig i 100 % vegansk fastfood

Vi kan anbefale “Vegan Junk Food” for lækker vegansk fast food. De har revolutioneret konceptet med fastfood ved at tilbyde en bred vifte af utroligt velsmagende veganske muligheder. Fra veganske burgere og hotdogs til sprøde pommes frites og veganske is-shakes. Veganske madentusiaster (og ikke-veganere) kan forkæle sig selv med kreative og lækre retter.

Tibidabo parque guide Barcelona

Nyd Tibidabo ved solnedgang

Tibidabo Park, som ligger på bjerget af samme navn i Barcelona, er en sand skattekiste af sjov og underholdning. Med sin privilegerede beliggenhed og panoramaudsigt over byen tilbyder parken en unik oplevelse for besøgende i alle aldre. Du kan nyde spændende forlystelser som rutsjebaner, liveshows og legeområder. Du kan også besøge det ikoniske Temple of the Sacred Heart på toppen, en imponerende kirke, der skaber en magisk atmosfære. Tibidabo Park er et perfekt sted at tilbringe en uforglemmelig dag med en fantastisk udsigt over Barcelona.

Vi håber, at denne guide har inspireret dig til din ferie i Barcelona! Husk, at du kan leje en bil på GoMore i Barcelona, så du kan bevæge dig rundt med total frihed under din ferie.

Hvis du vil have flere tips, så glem ikke at følge os på de sociale medier og tage et kig på vores andre GoMore Guides.