GoMore Guide: Odense og Sydfyn

· 28. september 2023

Vi har lavet denne guide i samarbejde med gogoo, som vi synes er et rigtig fint match med vores GoMore Guide. Gogoo er din personlige event- og kulturguide, og de vil gerne gøre det nemt og hurtigt at finde nye og sjove oplevelser. Du kan downloade deres app, fortælle hvad du interesserer dig for, og så vil de anbefale dig events og oplevelser.

Lej bilen på GoMore og tag ud på eventyr.

Kom ud af byen med GoMore og udforsk gogoo’s guide til gode oplevelser på Fyn

Har du brug for at komme ud af byen og få spændende kultur- og naturoplevelser med i bagagen? Både for dig der bor i Odense, på Fyn eller kommer kørende fra andre dele af landet.

Så hop i GoMore-bilen og kør den dejligste rute fra Odense og mod Sydfyn, hvor I kan udforske kunst, opleve de fynske alper og besøge en unik og underholdende skovpark, hvor I kan være med til at løse et mysterium. Du kan tage hele ruten i ét stræk, eller du kan udvælge enkelte stop på turen, du er særlig interesseret i.

Se guiden herunder og glæd dig til at opleve en skøn og oplevelsesrig køretur med smukke og interessante stop undervejs.

Ruten // Odense – Sydfyn

  • Odense ZOO
  • Storms Pakhus
  • Kunstmuseum Brandts
  • Den Fynske Landsby
  • Egeskov Slot og Park
  • Svanninge Bakker
  • Kammerateriet

Har du tjekket vores sommerguide ud? Her kan du få vores bedste anbefalinger til at tage på eventyr rundt i Danmark og besøge alle gemte skatte og seje ildsjæle, som vores land byder på. Om det så er efterår eller forår, så er der sikkert flere af anbefalingerne, der stadig kan bruges.

Odense ZOO

Start turen med at sætte kursen mod Odense ZOO. Odense ZOO er omgivet af en masse flot natur og ligger på begge sider af Odense Å. Slip familien løs og gå på opdagelse i alle verdenshjørner og oplev dyrene helt tæt på.

Lokation: Søndre Boulevard 306, 5000 Odense

Storms Pakhus

Herefter går køreturen mod Storms Pakhus i Odense, hvor I kan få stillet sulten efter at have udforsket Odense ZOO. Storms Pakhus er et fantastisk samlingspunkt, der danner rammerne for socialt liv og kreativitet. Her kan du nyde lækker mad fra alle verdenshjørner, kolde øl og smagfulde cocktails (til dem der ikke kører). Du kan også deltage i et hav af gratis events som inspirerende workshops, lytte til dejlig musik, være med til banko og quiz og meget andet.

Lokation: Lerchesgade 4, 5000 Odense

Kunstmuseum Brandts

Når du har fået stillet sulten, går turen videre til Kunstmuseum Brandts. Udforsk museets imponerende og inspirerende samling og mærk fællesskabet om kulturen.. Der er 250 års kunsthistorie samlet – både klassisk og moderne kunst – så der vil være noget til enhver smag.

Lokation: Amfipladsen 7, 5000 Odense

Den Fynske Landsby

Hop en tur tilbage i tiden i Den Fynske Landsby, som er et historisk museum med fokus på bæredygtighed. Få vækket din nysgerrighed og bliv klogere på både fortid og fremtid. I kan møde landsbyens husdyr forskellige steder på pladsen – disse dyr er uundværlige for landsbyen, som er selvforsynende, da de bruges til at dyrke afgrøder i en tid uden fossile brændstoffer. Når du har oplevet den hyggelige by, kan du slippe børnene løs i “Børnenes Landsby”,  hvor der kan leges med sjove fysiske udfoldelser.

Lokation: Sejrskovvej 20, 5260 Odense S

Egeskov Slot og Park

Fik du ikke stillet din nysgerrighed på Kunstmuseum Brandt og i Den Fynske Landsby, går køreturen nu til Egeskov Slot og Park, hvor du kan gå på opdagelse i de mange udstillinger, besøge museet og slottet eller nyde en gåtur i den idylliske park.

I kan også tage jeres smartphone frem og deltage i museumsmysteriet, hvor I kan gå på skattejagt rundt i parken. I skal hjælpe professor Bloom med at løse gåder, som skal stoppe tyven.

Lokation: Egeskov Gade 22, 5772 Kværndrup

Svanninge Bakker

I smukke omgivelser ved Faaborg findes Svanninge Bakker, som har været fredet siden 1953 og som beskrives som de fynske alper. Det er det største sammenhængende skovområde, som giver rig mulighed for at udfolde sig i leg, fordybelse og bølgede omgivelser. Derudover er der et rigt planteliv, hvor der findes en masse insekter, biller, sommerfugle mm. Hvis man er heldig, kan man se den sjældne hasselmus, som lever i skovens krat.

Lokation: Svanninge Bakker, de fynske alper, 5600 Faaborg

Kammerateriet

Sidste stop på køreturen er hos kammerateriet i Svendborg. Kammerateriet ligger på værftsøen lige ved siden af Svendborg Havn og danner hyggelige rammer om et spillested, strandbar og cocktailbar. Kammerateriet byder også på fede events og aktiviteter for alle. Her vil I kunne nyde hinandens selskab med en kold forfriskning og få snakket om de skønne minder, I har skabt sammen i løbet af dagen.

Lokation: Frederiksø 16, 5700 Svendborg

Lej en bil på GoMore af søde mennesker i dit nabolag, kør ud i landet og få en på opleveren.