GoMore Guide

Anna Bartels
Anna Bartels · 21. juni 2022

Velkommen til din GoMore Guide. En guide til køreværdige dagsture, udflugter, oplevelser og aktiviteter spredt udover Danmark. Guiden er stadig i sin spæde start og vil blive udbygget henover sommeren og hele tiden opdateret med nye oplevelser. Så er du på udkig efter lidt inspiration til sommerens aktiviteter, er du kommet til det rette sted. Guiden vil nok ikke anbefale alt det, du kender på forhånd. Den vil forhåbentligt inspirere til nye oplevelser.

Kender du historien om Guide Michelin? Den blev i sin tid lavet for at få slidt bildækkene og få folk ud i landet. Vi har lavet vores egen version. Lej en bil på GoMore af søde mennesker i dit nabolag, kør ud i landet og få en på opleveren.

Vi har forsøgt at finde oplevelser i de fleste hjørner af Danmark. Derfor skulle der gerne være en dagstur i nærheden af dig eller det sted, du holder sommerferien i år. Kender du et sted, der bare SKAL på listen? Så send vores communication manager Anna en mail på anna@gomore.com.

OBS: Guiden opdateres løbende…

gomore guide

Din guide til sommer 2022

På kortet herunder har vi sat en nål for alle de oplevelser, vi har samlet til dig. Kortet vil blive opdateret, når listen bliver længere over sommeren. Det gør det forhåbentligt nemmere for dig at få et overblik over, hvilke oplevelser der er tæt på dig. Der er oplevelser og ideer til dagsture i Danmark til både børnefamilier, par, venner, unge, ældre og meget mere.

Bruger du vores guide og tager afsted, må du endelig gerne dele et billede på Instagram og tagge os @gomore.dk.

Dagsture – inspiration til oplevelser og aktiviteter

Herunder finder du som sagt ikke de oplevelser, der er listet på de fleste andre guides. Vi har fokus på de gode historier, lokale ildsjæle, hidden gems og de lidt anderledes aktiviteter. Du vil blive inspireret til fysiske aktiviteter, velsmagende oplevelser, inspirerende historier og meget mere.

Vi har nøje udvalgt alle steder samt skrevet med dem, og nogle har været så søde at tilbyde en lille ting til dem, der ankommer i en GoMore-delebil. Så husk endelig at sige det, hvis du kommer forbi. Find en bil til din tur her. Del også gerne guiden med venner og familie, så de kan inspireres til dagsture rundt omkring i landet.

OBS: Guiden og kortet herunder opdateres løbende…

En oversigt over oplevelser i danmark som kort

Husk at følge med på Instagram for mere inspiration.

DAGSTURE PÅ SJÆLLAND

Er du på udkig efter inspiration til dagsture på Sjælland, indeholder denne guide lidt forskelligt. Uanset om du er på udkig i Nordsjælland, tæt på København, Sydsjælland, Vestsjælland eller andet, så burde der være noget for dig. Det kan være alt fra hyggelig glamping ned til vandet ved Sejerøbugten, et unikt smørrebrødssted med havudsigt på Falster eller en besøgsgård i Nordsjælland, hvor der kan klappes dyr. Meget mere om det nedenfor.

Glamping på Lillero

Du kender nok den gode gammeldags camping, men har du prøvet glamping? I de seneste år har glamorous camping (glamping) fået sine ben at gå på her i Danmark og en del steder er poppet op rundt omkring i landet. I Nordvestsjælland ligger Lillero ud til stranden ved Sejerøbugten og med Høve Skov i ryggen.

På de gode sommerdage er Lillero et nærmest magisk sted i Odsherred, hvor du kan sove under stjernerne i rustikke luksustelte, lave mad over bål eller spise på Michelinrestauranten Formel Bs pop up restaurant Lille B. Nogle morgener finder du det københavnske bageri Benji her, der popper op med surdejsboller og croissanter, og det kan du spise efter at have varmet dig i saunaen ovenpå et dyp i havet. Og som de selv siger, ser de miraklerne ligge i detaljerne, og den følelse vil du selv have, når du har besøgt dem.

Lokation: Høve Stræde 17, 4550 Asnæs

Go High i trætoppene på Kragerup Gods

På Kragerup Gods har man igennem en del år nu kunne klatre i trætoppene. Hvis du endnu ikke har prøvet Kragerup Go Highs aktivitets- og klatrepark på over 6 km med 8 forskellige baner, så får du hermed en anbefaling. Der er mere end 100 udfordringer, 35 svævebaner og 28 meter til det højeste sted.

Uanset om du skal afsted i par, med venner eller med hele familien, er der forskellige sværhedsgrader og dermed noget for alle. Kører du fra Fyn eller Sjælland, er det en fin, aktiv dagstur. Pssst! Kommer du forbi i en GoMore-delebil, giver Kragerup Go High gratis kaffe og softice til alle.

Lokation: Kragerupgårdsvej 33, 4291 Ruds-Vedby

DAGSTURE PÅ FYN

Hvis du er på jagt efter oplevelser på Fyn, finder du herunder lidt forskelligt. Både på Fyn og på øerne omkring. Du finder blandt andet et tip til en lille virksomhed startet af mor og datter, der laver rosé af solbær og andet godt. Husk at guiden vil blive opdateret, så er der ikke så meget inspiration lige nu, skal det nok komme.

Dansk rosé på økologiske, lokale bær hos Grands Vin

Hos Grands Vin er det mormors opskrift, der bliver brugt, når mor og datter, Helle og Sofie, producerer frugtvin på gården på Sydfyn. Lige nu laver de rosé på solbær og en hvid på stikkelsbær, der begge er lavet af danske råvarer og tilstræbt økologisk produktion. Bærrene er hentet på danske gårde – solbær på Samsø og stikkelsbær fra Skærbæk i Sønderjylland.

Vi anbefaler at tage forbi i Grands Vin og få en god snak med Sofie, Helle eller en af de andre søde mennesker på gården. Og så anbefaler vi selvfølgelig, at I tager en flaske eller to med hjem. Grands Vin har lige nu lukket mandag-tirsdag men åbent resten af ugen 11.00-16.00.

Pssst! Husk at sige at du er kommet forbi i en GoMore-delebil. Så får du en rundtur i gårdbutikken og en historie om vinproduktionen.

Lokation: Sinebjergvej 22, Bjerne, 5600 Faaborg

DAGSTURE I JYLLAND

Nedenunder finder du inspiration til dagsture og udflugter i Jylland. Fra Nordjylland til Østjylland, øerne omkring og alt derimellem. Du finder blandt andet økologisk bærpluk, et par seje gutter der laver lækre sodavandis og et perfekt surfer spot.

North Shore Surf

Ved Løkken finder du en håndfuld seje, unge mennesker, der har startet North Shore Surf. Her kan du tage surf eller SUP kurser, leje surfudstyr, dyrke yoga på stranden, varme kroppen i en sauna med udsigt til Vesterhavet eller slappe af i den hyggelige café.

Her kan du nemt få en dag til at gå med sjove aktiviteter for store og små, søde mennesker og vind i håret. Pssst! Husk at sige GOSURF, når du kommer forbi i en GoMore-delebil. Så får du 10% rabat på dit første køb, når du køber drikkevarer eller skal ud at surfe med dem.

Lokation: Sdr. Strandvej 18, 9480 Løkken

Oplevelser på øerne

Vi har så mange fantastiske øer i Danmark, og de er hver især noget helt særligt. Vi har blandt andet fundet et lille bageri på Fanø, drevet af seje mennesker og en havtornplantage på Bornholm. Læs mere herunder.

OBS: Guiden opdateres løbende…

Kender du et sted, der mangler på listen? Så send vores communication manager Anna en mail på anna@gomore.com.