Få en delevenlig leasingbil

Ellen Hougaard
Ellen Hougaard · 1. december 2020

Hvis dit bilbehov er større end, hvad samkørsel og udlejning kan dække, kan du få din egen leasingbil.

Jeg vil prøve at forklare, hvorfor GoMore Leasing giver mening, og hvordan det egentlig fungerer. Vi mener, at det er den bedste måde at have bil på. Og det er der flere grunde til.

Derfor skal du lease i stedet for at eje

Der er kroner at spare ved at bytte ejerskab ud med adgang. Med en leasingbil undgår du et værditab på bilen og risikoen for store værkstedsregninger. Når du leaser gennem GoMore, er service og forsikring altid inkluderet i din månedlige ydelse.

Vores kontrakter varierer fra korttidsleasing helt ned til 1 måned og til længere kontrakter på 36 måneder, så du kan have bil efter behov. Ved lange kontrakter kan du altid aflevere bilen efter 12 måneder. Du kan derfor skifte bil, hvis dit behov ændrer sig, fx ved familieforøgelser eller hvis du kun vil have bil i de kolde og våde måneder.

Med leasing slipper du for besværet med at sælge en bil. Når din leasingkontrakt udløber, skal du blot levere bilen tilbage. Og har du brug for en ny bil, er vi klar til at hjælpe.

Del bilen i nabolaget

Som noget særligt kan du udleje din GoMore leasingbil, når du ikke selv bruger den. 

På den måde kan bilen tjene sine egne penge, og du kan reducere dine leasingudgifter. Omkring halvdelen af GoMores leasingtagere vælger at have bil på denne måde. 

Når du deler din bil i nabolaget, har færre behov for at eje bil. Sådan er du med til at mindske CO2-udledningen, minimere trængslen i byerne og udnytte de eksisterende ressourcer bedre.

Når du bestiller en leasingbil, kan du ved de fleste modeller vælge at få bilen leveret med GoMore Nøglefri. Med Nøglefri teknologi i din bil kan lejer åbne og låse bilen med telefonen. På den måde får du flere udlejninger uden, at du selv behøver at være til stede. 

Faktisk bliver Nøglefri biler udlejet 5 gange oftere end andre biler, hvilket svarer til op mod 20 dage per måned. Afhængig af lokation, pris og ledighed kan bilen tjene omkring 3.000 kr. per måned for en lille bil og 5.000 kr. per måned for større biler.

Grønne og genbrugte leasingbiler

På vores leasingside kan du finde en sektion med grønne biler og en med brugte biler. 

Vores elbiler, hybridbiler og plugin hybridbiler varierer på størrelse, udstyr og rækkevidde, så du nemt kan finde en miljøvenlig bil, der passer til dit behov.

Vores 1-3 år gamle biler har været brugt af GoMore medlemmer og er nu klar til endnu en tur som leasingbil. Vælger du en brugt bil, er du med til at fuldende cirklen af delebiler samtidig med, at du undgår udbetaling og depositum.

Hvis du overvejer at lease en bil, kan du se vores udvalg her. Har du spørgsmål til fx udlejning, tilbagelevering, eller Nøglefri, kan du læse mere i vores FAQ.

Husk også at du altid kan få en snak med en af vores glade leasingspecialister ved at ringe på 89 88 99 02 eller skrive på leasing@gomore.dk.