DSB og GoMore forbinder Danmark

Anna Bartels
Anna Bartels · 30. juni 2023

Hvorfor ikke gøre det nemt, bekvemt og grønt at rejse på tværs af Danmark? Det har vi spurgt hinanden om i DSB og GoMore. Derfor er det nu muligt at komme fra Nyborg, Vejle og Kolding togstationer og helt frem til din slutdestination i en GoMore-bil. 

Der står nemlig to GoMore-biler klar ved hver af de tre stationer, som du kan booke og låse op direkte i app’en, som du kender det. Vi håber, at så mange af jer som muligt vil gøre brug af denne måde at rejse på, når I skal krydse landet, så vi kan koble flere stationer på og sammen gøre det muligt at rejse smartere med færre biler i byerne.    

Få mere ud af din tid, når du rejser. Brug fx tiden i toget på at læse en god bog, have en samtale med dine rejsepartnere, lave det sidste stykke arbejde på computeren eller tage den velfortjente lur, inden du ankommer til togstationen. Herfra kan du tage en GoMore-bil helt hen til hoveddøren på slutdestination.   

Tag godt imod muligheden for at komme ud og se med DSB – og GoMore. Lej bilen fra Nyborg, Vejle eller Kolding på GoMore.