Sådan virker biludlejning

Del bil med mennesker nær dig. Få mere ud af bilerne og hinanden.

Dæk dine udgifter

Lej din bil ud, når den står stille. Brug vores lille lommeregner og beregn, hvad du kan tjene om måneden på at udleje.

Udlej din bil

Du bestemmer

Du bestemmer, hvornår din bil kan lejes, og du bestemmer, hvem der kan leje din bil. Du kan se lejers anbefalinger, før du accepterer en bookinganmodning.

Brug appen når du udlejer

Udfyld lejekontrakten i appen sammen med lejer, når du overdrager din bil. Tjek lejers ID, gennemgå bilen sammen og underskriv kontrakten i appen.

Din bil er forsikret

Tryg forsikrer din bil under hele udlejningen, og vores Customer Care team er klar til at hjælpe, hvis behovet opstår. Efter udlejning kan du desuden anbefale lejer og fortælle andre GoMore-medlemmer om din oplevelse.

Flere spørgsmål?

Hvornår bliver jeg betalt?

Betaling fra lejer håndteres online, og du modtager betalingen på din GoMore konto 24 timer efter lejen afsluttes. Du kan derefter anmode om at få pengene overført til din bankkonto.

Koster det noget?

Det er gratis at melde sig ind på GoMore. Vi tager et gebyr på 20% af din indtjening. Gebyret hjælper os med at betale for forsikring, vejhjælp og kundeservice samt hjemmeside og apps. Vær opmærksom på reglerne for beskatning af privat biludlejning. Læs vores FAQ for mere information

Sætter jeg selv prisen?

Du bestemmer selv dagsprisen for at leje din bil. På udlejninger over en vis længde anvender GoMore en perioderabat for at sikre, at din pris er konkurrencedygtig med andre udlejningsalternativer.

Bestemmer jeg hvem, der kan leje min bil?

Du vælger selv, om du vil acceptere eller afvise bookinganmodninger. Det vil sige, at du har fuld kontrol over hvornår og til hvem, din bil er udlejet.

Er det sikkert?

Vi ønsker, at GoMore skal være en sikker og god oplevelse for alle. Udlejningsbiler er forsikret, og 98% af alle vores ratings er 5-stjernede. Alle lejere skal verificere deres kørekortinformation første gang, de lejer.

Hvad hvis noget sker med bilen?

GoMore leverer en omfattende forsikring sammen med vores forsikringspartner Tryg. Det vil sige, at din bil er dækket, hvis uheldet er ude under udlejning. Læs mere i vores forsikringsbetingelser

Klar til at prøve udlejning?

Find en bil i nærheden eller udlej din bil, når du ikke bruger den

Find en bil Udlej din bil