Sådan virker vores leasing

Den bedste måde at have bil på. Del hvis du vil.

Illustration
Firmabil på den nemme måde

Firmabil på den nemme måde

Få bil til en fast månedlig pris med service og forsikring inkluderet. Leveringsomkostninger er inklusiv i prisen og der er ingen skjulte gebyrer. Bilen kan bestilles online, og alle priser er oplyst på sitet. Foretrækker du eller din virksomhed at tale med os, sidder vi også klar til at hjælpe på 89 88 99 02.

Del bilen, det er godt for planeten

Del bilen, det er godt for planeten

Du kan udleje bilen, når du ikke bruger den. På den måde er du og din virksomhed med til at udnytte planetens ressourcer bedre samtidig med, at du reducerer dine udgifter til bil. Bilen kan leveres med Nøglefri teknologi, så den kan udlejes og låses op med appen uden personlig overdragelse af nøgler.

Alle slags biler til alle behov

Alle slags biler til alle behov

Vi tilbyder alle biler til alle behov. Fandt du ikke den bil eller det udstyrsniveau, du søgte, så kontakt os, så kan vi skræddersy et tilbud til dig og din virksomhed. Vælg kontraktlængde så aftalen passer til jeres behov. Ønsker du at forlænge eller tilføje flere kilometer undervejs, er det selvfølgelig også muligt.

Få bilen leveret og serviceret på din arbejdsplads

Få bilen leveret og serviceret på din arbejdsplads

Vi leverer din nye bil til din arbejdsplads. Når du er færdig med bilen, henter vi den igen. Når din bil skal til service, sørger vi også for det, hvis du vælger et af vores samarbejdsværksteder. Service er inkluderet i prisen.

Flere spørgsmål?

Du kan altid skrive til os på leasing@gomore.dk eller ringe til os på 89 88 99 02

GoMore tilbyder økonomisk og transparent erhvervsleasing til virksomhedens medarbejdere samt mulighed for, at bilen kan udlejes, når medarbejderen ikke selv bruger bilen. På den måde får jeres medarbejdere en god og billig leasingløsning, mens I bidrager til bedre brug af planetens ressourcer. Medarbejdere kan bruge bilen både privat og til arbejdskørsel, så omkostninger til billeje, taxa og anden transport kan holdes nede.

Læs mere

Vi kan levere alle biler til alle behov. Fandt du ikke lige netop det mærke, den model eller udstyrsniveau, du søgte, kan du altid kontakte os. Ring til os på 89889902 eller skriv på leasing@gomore.com, så laver vi et tilbud til dig og din virksomhed.

Læs mere

Udlej din erhvervsleasingbil uden at være til stede og få dækket nogle af dine udgifter. Med GoMore Nøglefri får du flere udlejninger, meget nemmere. Du bestemmer, hvornår din bil kan lejes og af hvem.

Læs mere

Når du leaser bil gennem GoMore får du en helt ny bil til en fast og lav månedlig pris. Du har som medarbejder samtidig mulighed for at leje bilen ud på GoMore, når du ikke bruger den. Når bilen er udlejet, er den dækket af GoMores udlejningsforsikring via Tryg, så din leasingforsikring ikke bliver berørt.

Læs mere

Når du har udvalgt den bil, du gerne vil have, klikker du “Gå til tilvalg og bestilling”. Her får du mulighed for en række tilvalg, hvorefter din bestilling sendes afsted til vores samarbejdspartner.

Læs mere

Med firmabil gennem GoMore får du en økonomisk leasingbil, mens du er med til at passe lidt bedre på planeten. Du kan udleje bilen på GoMore, når du ikke bruger den. Bilen kan leveres med GoMore Nøglefri teknologi, så du ikke behøver at mødes og overdrage nøgler til lejer, når du udlejer bilen. På den måde kan bilen tjene sine egne penge, mens du fx er på arbejde eller på ferie, og andre får glæde af din ledige bil.

Læs mere

For GoMore er det vigtigt, at vores brugere ken­der og overholder skattereglerne i Danmark. Derfor samarbejder GoMore med Skattestyrelsen, så vi kan hjælpe vores brugere til at betale den skat, de skal.

Reglerne for udlejning af erhvervsleasede biler kan variere. GoMore anbefaler derfor, at du rådfører dig med din/virksomhedens revisor inden udlejning på GoMore.

Læs mere

Med GoMore Erhvervsleasing er forsikring som noget særligt inkluderet i prisen. Forsikringen omfatter ansvar- og kaskoforsikring og har en selvrisiko på DKK 7.500 pr. skade.

Læs mere

Læs mere i vores FAQ
Brands og typer af leasingbiler