FÆLLESBIL FOR GRUPPER

Del biler i din gruppe

Med GoMore Fællesbil kan en gruppe af fx naboer eller kollegaer deles om leasingbiler. Gruppens medlemmer kan booke, åbne og låse bilen med deres GoMore app.

Hør mere
En god løsning for mange slags grupper

En god løsning for mange slags grupper

Du kan have en eller flere fællesbiler i din ejerforening, din virksomhed eller i en anden gruppe. Det er kun medlemmer af gruppen, som kan åbne og bruge bilen fra deres mobil.

Administratoren bestemmer

Administratoren bestemmer

Medlemmer og pris for at låne bilen styres af gruppens administrator. Det kunne være bestyrelsesmedlemmet i beboerforeningen, Camilla, der altid har styr på tingene, eller office manageren på kontoret.

Det er næsten gratis

Det er næsten gratis

Medlemmer af gruppen betaler for at låne fællesbilen. Hvis en bil bliver brugt hver anden dag, går regnestykket normalt i nul, og ordningen koster ikke virksomheden eller foreningen noget.

Eksempel

En beboerforening har en Renault Clio, som koster 3.000 kr. om måneden. Bilen bliver lejet ud til foreningens medlemmer for 275 kr. om dagen. På den måde behøver færre familier at have deres egen bil parkeret på vejen. Nu kan de nøjes med fællesbilen.

Bilen bliver udlejet 15 dage om måneden. Efter omkostninger til forsikring og service koster bilen ikke noget for beboerforeningen.

Prisen for gruppens medlemmer

Gruppens medlemmer betaler for deres brug af bilen. Prisen fastsættes af administratoren.

Forsikring er inkluderet

Forsikring er inkluderet i prisen, når gruppens medlemmer booker bilen.

Fællesbilen er Nøglefri

En GoMore Fællesbil er nøglefri. Det gør, at alle medlemmer af gruppen kan åbne bilen med deres mobil.