Lease en ladcykel!

Kør rundt på den smarteste tohjulede i byen - med plads til både børn, dyr og indkøb. Valg af cykel og aftalens længde er helt op til dig. Og når du har brug for at undslippe byen, sparer du 10% på din GoMore-billeje. Med GoMore cykelleasing kan du nyde friheden ved at cykle og gøre endnu mere for at reducere antallet af biler i vores byer.

Gratis service og reparation
Ubegrænset 10% rabat på biludlejning
Fleksibel kontrakt med kort binding

Black Iron Horse

Pony-2

Elcykel
Leveringstid: 2 uger
Pony-2
1,190 DKK pr. måned

6 - 48 måneders kontrakt · 3,000 DKK i udbetaling

Bygget af bæredygtige materialer i Danmark med unik baghjulsstyring

Opbevaringsplads
Plads til to børn med mulighed for at opdragere med et ekstra sæde
Inkluderet udstyr
Kaleche, bænk, punkterfrie dæk, forsikringsgodkendt stellås og kædelås
Batteri
Shimano centermotor med mere end 40 km på en opladning
Gear
Automatisk, 5 indvendige gear
Vægt
50kg

Bullitt

eBullitt

Elcykel
Leveringstid: 2 uger
eBullitt
1,490 DKK pr. måned

6 - 48 måneders kontrakt · 3,000 i udbetaling

To-hjulet elektisk ladcykel med let, smalt design, der gør det nemt at overhale på cykelstierne

Opbevaringsplads
Plads til to små børn, der kan sidde i ly af regn og vind
Inkluderet udstyr
Kaleche, bænk, punkterfrie dæk, forsikringsgodkendt stellås og kædelås
Batteri
Shimano STePS centermotor med mere end 40 km på en opladning
Gear
Manuelle, indvendige gear
Vægt
28kg

Butchers & Bicycles

MK1-E Vario

Elcykel
Kommer snart
<span class="translation_missing" title="translation missing: da.bike_leasing.offer_mk1model, site_name: GoMore, site_url: gomore.dk, support_mail: support@gomore.dk">Offer Mk1model</span>
1,590 DKK pr. måned

12 - 48 måneders kontrakt · 3,000 i udbetaling

Elektrisk ladcykel med Built-To-Tilt teknologi, så den kan lægge sig ned i svingene og med låge, så det er nemt at komme op i ladet

Opbevaringsplads
Plads til to små børn og lidt opbevaring foran
Inkluderet udstyr
Kaleche, bænk, punkterfrie dæk, forsikringsgodkendt stellås og kædelås
Batteri
Bosch Performance motor med mere end 40km på en opladning
Gear
Manuel
Vægt
49kg

Alle priser er eksklusiv forsikring og eventuelle ekstraudstyr som barnesæde og regnslag.

En ladcykel til hele familien med fleksibel kontrakt

Leder du efter en sikker og bekymringsfri måde at have en ladcykel på i Storkøbenhavn? Lease en ladcykel med GoMore! For en fast månedlig pris, der inkluderer service og reparationer, kører din cykel altid som smurt. Valg af cykel og aftalens længde er helt op til dig. Nu er det endnu nemmere at komme rundt i byen uden bil - selv med to børn i ladet.

Med GoMore cykelleasing kan du nyde friheden ved at cykle rundt i byen, og når du har brug for noget større end en cykel, får du 10 % rabat på alle GoMore-biludlejninger. Ladcykler er en nem, hyggelig og bæredygtig transportform for dig og din familie. Brug din cykel til at aflevere børnene i børnehaven, transportere ugens indkøb fra supermarkedet eller tage på tur med hund og picnickurv. Bliver du forelsket i cyklen, kan du altid købe den efter 6 måneder.

Spørgsmål og svar

Du har mulighed for at prøvekøre cyklen inden du skriver under på kontrakten. Du kan få en prøvetur hos vores samarbejdspartner, Christiania Cykler, der ligger på Fabriksområdet 91, 1440 København K. Som regel er alle modeller tilgængelige, men vi foreslår, at du kontakter vores partner inden, så du ikke går forgæves.

Du kan vælge at forsikre cyklen gennem eget forsikringsselskab eller tegne en forsikring gennem vores partner. Vælger du at tegne forsikring via vores partner, koster dette 150 kr/måned, og forsikringen har en selvrisiko på 2.500 kr. Det er en “all risk” forsikring og dækker ved tyveri og hærværk. Hvis du har en indboforsikring, vil du normalt være dækket af din egen forsikring i tilfælde af tyveri, men hos nogle forsikringsselskaber koster det en merbetaling at være dækket. Vi anbefaler, at du tjekker din dækning med dit forsikringsselskab, inden du bestiller. Vælger du din egen forsikring, skal du sende en kopi af dit forsikringsbevis, før du får cyklen udleveret.

Den forventede leveringstid er to-fire uger. Du er altid velkommen til at skrive til os, hvis du har brug for et mere præcist svar. Cyklerne kan afhentes hos Liisabike på Christianshavn. Du kan også vælge at få cyklen leveret på din hjemmeadresse mod et gebyr på 500 kr.

Alle ladcykler med el er udstyret med en indbygget GPS i tilfælde af tyveri. GPS’en er ikke en garanti for, at politiet kan finde en stjålen cykel, men det øger sandsynligheden betydeligt. Læs mere under "Skal jeg selv have forsikring?".

Når du leaser en cykel gennem GoMore, har du 1-2 årlige serviceeftersyn inkluderet i din aftale. Udover service sørger vores samarbejdspartner også for, at cyklen bliver repareret, hvis den går i stykker. Når din cykel skal til enten service eller reparation, har du mulighed for at indlevere den hos en af vores samarbejdspartnere eller få den hentet og bragt tilbage. Hvis du har lyst til at bruge din lokale cykelhandler til service og reparation, er du velkommen til at gøre dette. Send blot regning til vores partner og du vil blive refunderet udgifterne til service. Vær opmærksom på, at serviceaftalen ikke dækker punkteringer. Alle ladcykler leveres med punkterhæmmende dæk. Hvis du alligevel punkterer, er det tilladt at få cyklen lappet hos din lokale cykelhandler, men du betaler selv for dette.

Når du leaser en ladcykel gennem GoMore har du efter de første 6 måneder mulighed for købe cyklen. Købsprisen udregnes af vores partner og opgøres til markedsværdien. Det betyder, at den månedlige leasingydelse ikke bliver fratrukket ved køb.

Service og vedligeholdelse er med i prisen og omfatter alle ydelser, der er nødvendige for, at cyklen er i god og driftsikker stand. Lapning ved punktering og reparation af skader på cyklen, som følge af uhensigtsmæssig eller hensynsløs brug, skal du dog selv finansiere.

Når aftalen udløber, eller du opsiger den, skal cyklen leveres tilbage til vores samarbejdspartner, som vil gennemgå den for skader. Almindelig brugstegn og slitage er godkendt, og du betaler kun for de dele, der er ødelagte. Du vil også blive opkrævet for eventuelt mistet tilbehør som f.eks. Kaleche. Du kan vælge at få cyklen afhentet på din hjemmeadresse mod et gebyr på 500 kr.