GoMore Leasing er den bedste måde at have bil på

  • Udlej bilen på GoMore og reducer dine udgifter
  • Vær med til at udnytte planetens ressourcer bedre
  • Lav månedlig ydelse inklusiv forsikring og service

Kia Ceed Prestige SW aut.

3.700 DKK per måned
Plugin hybrid Automatgear Nøglefri Brugt

12-36 måneder · 15.000 km/år

Udbetaling DKK 10.000

Kia Ceed 1.6 PHEV Prestige SW aut.

Vil du være den første til at høre om nye tilbud?

Få besked så snart vi tilføjer flere biler

Leasingblog

Leasing af bil

Du er formentligt landet på denne side, fordi du er interesseret. Enten i at vide mere om leasing af bil eller i at lease en bil. GoMore Leasing gør det nemt og fleksibelt at have bil. Vi har tilbud på leasing af biler i alle kategorier og til alle behov. På den måde kan du nøjes med at have bil i den periode, der passer dig og dine behov. Der er mange leasingmuligheder, og vi står klar til at tage dig i hånden og finde lige præcis den leasingaftale, der passer dig.

Hvad er leasingbiler, og hvordan fungerer det?

Når du leaser en bil, ejer du ikke bil. Den er din i den aftale leasingperiode, der kan være mellem et par måneder og tre år. På GoMore kan vi tilbyde dig privatleasingaftaler på 12-36 måneder eller korttidsleasingaftaler på 1-4 måneder. Måske du skal bruge en bil i en kort periode som eksempelvis henover sommeren, eller måske du vil være sikker på at have samme bil de næste tre år.

Du vælger den bil, du har brug for ud fra vores oversigt over leasingbiler, vælger eventuelle tilvalg og udfylder formularen, og så tager vi kontakt til dig, så vi kan sætte din leasingaftale op.

Derfor skal du lease fremfor at købe

Hvorfor skal jeg lease fremfor at købe? Det bliver vi ofte spurgt herinde, og nu skal du høre hvorfor. Leasing af bil er for dig:

  • Der ikke vil have den samme bil i mange år. Med leasing har du mulighed for at vælge den bil, der passer din nuværende situation. Ændrer den sig, og du har behov for en større eller mindre bil, så kan du næste gang vælge en anden type bil.

  • Der ikke vil bøvle med service og vedligehold. Når du leaser en bil på GoMore, er forsikring og service med i leasingydelsen, og du skal derfor ikke bekymre dig om uforudsete udgifter eller besvær. Du vil blive indkaldt automatisk til service- og vedligeholdelsesaftaler.

  • Der bare vil aflevere bilen tilbage efter aftalen og ikke skal bruge tid på køb og salg af bil.

  • Der vil kende den månedlige ydelse og lægge budget efter det. Med leasing betaler du den samme månedlige ydelse i hele perioden, og det vil ikke ændre sig.

Leasing er ikke nødvendigvis til dig, der ønsker at beholde den samme bil i mere end tre år ad gangen. Leasing er fleksibelt, og ydelsen er lav og konstant, så du betaler lidt hver måned i stedet for at ligge et stort beløb på samme tid.

Efter de første 11 måneder kan du vælge at opsige aftalen med én måneds varsel til udgangen af en måned. Det koster ikke noget at opsige aftalen inden de 36 måneder, og du opsiger din aftale ved at sende os en mail på leasing@gomore.dk.

Hvilken leasingbil og -aftale er den rigtige for mig?

Når du skal lease en bil, har du forskellige muligheder. Du kan lease helt ned til en måned og op til 36 måneder. Vores leasingtilbud vil ofte have en lav udbetaling og en månedlig leasingydelse, og så vil du kunne se, hvilke features bilen har, hvilke tilkøb du kan gøre, og hvor mange kilometer der er inkluderet i aftalen. Nogle biler kan leveres på få dage og andre kan leveres på uger. Vores udvalg af leasingbiler ændrer sig hele tiden, og vi kan anbefale dig at holde øje på leasingssiden.

Kan jeg forlænge min leasingperiode? I mange tilfælde vil det være muligt af forlænge din leasingaftale. Du kan altid tage fat i os for at høre, om det er en mulighed for dig.

Lease en ny eller brugt bil?

På GoMore kan du både lease nye og brugte biler - også kaldet releasing. Det er op til dig og dit behov. Du kan ofte spare lidt penge ved at vælge en brugt bil fremfor en ny. De brugte biler har tidligere været brugt af andre GoMore-medlemmer og er nu klar til endnu en tur som leasingbil. Brugte leasingbiler er kosmetisk og teknisk klargjorte og kan fremstå med mindre skader som følge af normal brug af bilen, men du kan forvente en lige så velfungerende bil som en ny.

Populære leasingbiler

På GoMore har vi leasingbiler til enhver smag. Du kan lease elbil, hybridbiler eller konventionelle biler, og du kan lease familiebiler, bybiler, SUV’er, stationcars og meget mere. Uanset om du har et større eller mindre budget, kan du finde en leasingbil der passer til din situation. Vores udvalg ændrer sig ofte, og nogle gange skal du også være hurtig, da det er først til mølle.

Populære leasingbiler du ofte finder på GoMore er blandt andet Peugeot 208, 3008 og 5008, Tesla, Polestar, Hyundai i10 og i20, Renault Clio, Fiat 500, Opel Corsa, Citroen C1 og C3, Kia Ceed, Skoda Fabia og mange flere.

Lease en bil inklusiv forskring og service

Når du leaser med GoMore, er service og forsikring altid inkluderet i prisen. Det betyder, at du ikke skal bekymre dig om regningen, når din bil skal til service. Forsikringen omfatter ansvar- og kaskoforsikring.

GoMore Leasing - del din bil og reducer dine udgifter

Du kan vælge at udleje din GoMore leasingbil, når du ikke bruger den. På den måde udnytter du planetens ressourcer bedre samtidig med, at du reducerer den månedlige ydelse. Mange af vores leasingbiler kan deles med GoMore Nøglefri. En udlejning med GoMore Nøglefri betyder, at dine lejere kan hente og aflevere din bil via GoMore appen - helt uden personlig overdragelse af nøgler.

Der er stor efterspørgsel på biler med Nøglefri, og de får fem gange så mange bookinger som biler uden funktionen. Afhængig af lokation, dagspris og ledighed, tjener en lille bil 3.000 kr. og en stor bil 5.000 kr. per måned.

Kan jeg prøvekøre min leasingbil, inden jeg bestiller?

Har du lyst til at teste din leasingbil af, inden du sætter en leasingaftale op, så kan du altid skrive eller ringe til os og fortælle os, hvilken bil eller biler, du gerne prøve og hvor i landet bor du. Du kan fange os på leasing@gomore.com eller 89 88 99 02. Vi har gode aftaler med forskellige forhandlere, som måske har en bil, du kan prøvekøre. Er dette ikke en mulighed, kan mange af vores leasingbiler lejes på GoMore. Her kan du leje bilen helt ned til en time for at prøve at køre i den og mærke efter, om det er din fremtidige leasingbil.

Hvor mange kilometer er med i min leasingaftale?

Typisk inkluderer en leasingaftale gennem GoMore enten 25.000 eller 15.000 kilometer om året, afhængigt af den specifikke samarbejdspartner. Når du leaser gennem os, har du fleksibiliteten til at tilpasse antallet af kilometer efter dine behov. Det kan du gøre, når du bestiller din leasingbil.

Du har fuld kontrol over, hvordan du fordeler kilometerne i løbet af leasingperioden, og de behøver ikke at blive jævnt fordelt måned for måned.

Eventuelle overskredne kilometer vil blive afregnet ved aflevering af bilen. Prisen for overskredne kilometer vil være specificeret i dit individuelle tilbud og i din leasingaftale.

Hvad gør jeg, når jeg skal aflevere min leasingbil tilbage?

Før din leasingaftale udløber, vil du blive kontaktet og få mere af vide om hvornår og hvor du skal aflevere din leasingbil. Bestiller du en leasingbil til 12-36 måneder, kan du aflevere din bil tilbage i hele landet på en synsstation i nærheden af dig. Leaser du i 1-4 måneder, skal du aflevere bilen tilbage, samme sted som du hentede den.

Stationerne er specialiserede i en professionel og objektiv gennemgang af leasingbiler baseret på klart definerede krav til tilbagelevering. Med andre ord betyder det, at din bil bliver undersøgt af en uafhængig tredjepart, som ikke er part i din leasingaftale.

Har du brug for en ny leasingbil, eller har du spørgsmål om stort eller småt? Skriv eller ring til os på leasing@gomore.dk eller 89889902. Vi sidder klar til at hjælpe dig.

Spørgsmål og svar

GoMore Nøglefri er en teknologi, der kan aktiveres i din bil og gør det muligt at udleje uden selv at være til stede. Lejer afhenter og afleverer bilen helt uden din hjælp via GoMore appen. Du bestemmer, hvornår bilen kan lejes og af hvem. Der er stor efterspørgsel på biler med Nøglefri, og de får fem gange så mange bookinger som biler uden funktionen.

Læs mere

Hvis du får brug for vejhjælp i din leasingperiode, skal du undersøge om du har tilkøbt vejhjælp i din leasingaftale. Det fremgår af dit forsikringscertifikat eller forsikringspolice, som du har modtaget ved leasingperiodens start. Har du tilkøbt vejhjælp, vil kontaktoplysningerne fremgå af dit forsikringscertifikatet eller police.

Læs mere

For at fremme deling af ressourcer har Danmark indført et skattemæssigt fradrag for borgere, der udlejer deres bil. Du kan enten anvende et bundfradrag for udlejning af bil eller det såkaldte regnskabsmæssige fradrag. Du bestemmer selv, hvilken fradragsmodel du ønsker at anvende.

Læs mere

Med GoMore Leasing er forsikring altid inkluderet i prisen. Forsikringen omfatter ansvar- og kaskoforsikring. Forsikringen til din bil tegnes automatisk, når du indgår en leasingaftale gennem GoMore. Du betaler ikke ekstra, hvis du ikke er elitebilist, og du skal ikke dokumentere tidligere skadefri kørsel.

Læs mere

Ved leasing af nye og brugte biler i 6-12 og 12-36 måneder må hele husstanden bruge bilen, selvom de ikke står i kontrakten. Bilen må også lejlighedsvist udlånes til familie og venner, og må som noget særligt udlejes til via GoMore.

Ved korttidsleasing i 1-4 måneder er det kun personen på aftalen, der må føre bilen. Du kan tilkøbe ekstra fører for DKK 250 pr. måned.

Læs mere

Når du har valgt den bil, du gerne vil have, klikker du “Gå til tilvalg og bestilling”. Her får du mulighed for en række tilvalg som fx vinterdæk eller Nøglefri og du kan justere kilometer, så det passer til dit behov.

Læs mere

Der er som udgangspunkt 25.000 km/år inkluderet i din leasingaftale, når du leaser en bil gennem GoMore. El- og pluginbiler kommer som standard med 15.000 km/år. Når du bestiller, er der mulighed for at vælge flere eller færre kilometer, så det passer til dit behov.

Læs mere

Når du leaser en bil fra GoMore følger der en service- og vedligeholdelsesaftale med og alle serviceeftersyn er inkluderet i prisen. Når din bil skal til service, bestiller du blot tid hos et autoriseret mærkeværksted nær dig. Vi anbefaler, at du vælger det værksted hvor du afhentede bilen.

Læs mere

På GoMore kan du lease en bil fra 1 til 36 måneder. Leasing- og bindingsperioden afhænger af, om du ønsker at lease en ny eller brugt bil eller korttidslease. 12-36 måneders aftaler kan opsiges efter 11 måneder, med løbende måned + en måneds opsigelse.

Læs mere

Når du leaser en brugt bil på GoMore, betaler du en lav udbetaling og intet depositum. Konceptet ligner på alle måder vores almindelige leasingkoncept. Forskellen er blot, at bilen har været leaset før, og at du ikke betaler noget depositum og kun betaler en endnu lavere udbetaling end normalt. Bilerne er klargjorte, men kan fremstå med mindre skader som følge af normal brug af bilen.

Læs mere

Med korttidsleasing hos GoMore kan du have bil i en kort periode fra 1 måned. Vi har fleksible kontrakter på 1-4 eller 6-12 måneder og faste 4 måneders kontrakter. Service og forsikring er inkluderet i din månedlige ydelse, og bilerne fås altid uden udbetaling.

Læs mere

Skal du have solgt din bil og er i tvivl om hvor du skal starte, kan GoMore hjælpe dig med at få en uforpligtende bilvurdering. I samarbejde med Solgt.com, hjælper GoMore dig med alt det administrative arbejde, der er ved at sælge din brugte bil til en forhandler. Med vores partners online prisrobot udfylder du nogle få informationer om din bil og indenfor 24 timer modtager du en prisvurdering af din bil. Det er gratis og uforpligtende at få bilen vurderet, inspiceret og solgt. På den måde undgår du uforudsete udgifter og spild af tid.

Læs mere

Når du leaser en el- eller plugin-hybridbil igennem GoMore sørger Clever for opladning – så du er fri til at køre, hvor du vil, når du vil. Med Clever kan du lade ude på Clevers offentlige ladenetværk, eller på en ladeboks hjemme hos dig selv, hvis du vælger denne løsning. Bliv klogere på Clevers abonnementer, hvordan du bestiller og hvilken mulighed Clever tilbyder, så du kan oplade din bil intelligent.

Læs mere

Alle leasingbiler leveres på sommerdæk og vinterdæk kan tilkøbes ved bestilling. Vinterdæk er et tilvalg, da vinterdæk ikke er lovkrav i Danmark. Vi anbefaler, at du tilkøber vinterdæk, da vinterdæk har et bedre vejgreb, når vejret skifter og temperaturen falder.

Når du vælger vinterdæk gennem GoMore er alle dækskift inkluderet i prisen, og du får opbevaret dine sommer- og vinterdæk i den periode, de ikke bliver brugt. Du får monteret vinterdæk på bilens eksisterende fælge, og bilen skal tilbageleveres på sommerdæk. Vinterdækkene monteres på din hjemmeadresse eller arbejdsplads, så du ikke skal bruge tid på at køre på værksted og få dem skiftet. Vi kommer til dig, hvor og hvornår det passer.

Læs mere

Mærker og modeller

Du kan lease en lang række af mærker og bilmodeller med GoMore