Vi har fået nyt udseende

Matias Dalsgaard
Matias Dalsgaard · 4. februar 2019

Kære medlemmer

GoMore har i dag fået et nyt udseende. Vi har glædet os til at dele nyheden med jer.

Det nye udseende er resultatet af en længere proces, hvor vi har haft mulighed for igen at overveje, hvad GoMore står for.

GoMore er et sted, hvor mennesker mødes og hjælper hinanden. Hundredtusindvis af medlemmer deler biler med hinanden fremfor at bruge og forbruge, som det ellers i mange år har været almindeligt. Medlemmernes mod og lyst til at tænke nyt er afgørende for GoMore, og noget som vi hver dag er imponerede af.

Når GoMores medlemmer har modet til at tænke nyt, så skal GoMore også selv vise mod. Vi skal vise, at vi tør tænke anderledes, både i måden vi udvikler nye delekoncepter og løsninger på, og i måden vi udtrykker os på. Vi skal vise fantasi i vores udtryk.

Derfor har vi udviklet det legende univers, som I fra i dag kan se på GoMore.

Vi har udviklet et sæt fantasifulde figurer, og vi har fået varmere og mere venlige farver. Vi har opdateret vores logo, så ikke bare Smilet, men også ’GoMore’ er håndtegnet. Samtidig er vores ikoner blevet håndtegnede. Den håndtegnede stil er personlig og passer til GoMore, som er en oplevelse fra menneske til menneske.

Hver dag lærer vi takket være jer og mange gode oplevelser nyt om os selv. Mens vi udvikler GoMore, lærer vi selv GoMore bedre og bedre at kende, og rejsen stopper aldrig. Vores nye udseende er et resultat af nogle af de ting, vi har lært undervejs.

Vi håber, at I tager godt imod det nye udseende, og at I i fremtiden vil få endnu flere gode oplevelser med hinanden på GoMore.

Matias Møl Dalsgaard, Direktør

www.gomore.dk