Information om COVID-19

Matias Dalsgaard
Matias Dalsgaard · 10. juni 2021

Kære medlemmer

Det er fortsat vigtigt, at vi alle er opmærksomme på at begrænse spredningen af coronavirus. Vi henviser generelt til Sundhedsstyrelsens anbefalinger om korrekt adfærd og påpasselighed. Du kan læse anbefalingerne her.

Hvis du lejer eller udlejer bil, anbefaler vi, at du følger vores guide til overdragelse af bil.

Mandag d. 14. juni 2021 ophørte kravet om brug af mundbind med undtagelse af stående passagerer i den kollektive transport. Det betyder, at brug af mundbind ikke længere er et krav ved samkørsel fra og med denne dato.

Vær opmærksom på, at vi har reduceret det maksimale antal passagerer til 3, og at der maksimalt må sidde 2 personer på bagsædet.

Vores almindelige regler for aflysninger af bookinger gælder stadig. Du kan med kort varsel aflyse en booking på GoMore, hvis du fx er blevet syg. Hvis du har problemer med en aflysning, så kontakt vores support-team.

Overført til GoMore er Sundhedsstyrelsen anbefalinger:

  1. Vær opmærksom på rengøring og god hygiejne i bilen
  2. Vask dine hænder tit og brug håndsprit
  3. Begræns den fysiske kontakt til andre mennesker. Undgå håndtryk, kindkys og kram
  4. Host eller nys i dit ærme eller engangslommetørklæde, ikke i dine hænder eller i retning af andre
  5. Har du hoste, let feber eller forkølelse, eller er du karantæneramt eller i en særlig risikogruppe, så undgå helt at rejse

Hvis du har specifikke sundhedsfaglige spørgsmål, anbefaler vi, at du kontakter den myndighedsfælles hotline på 7020 0233.

Gode hilsner

Matias Møl Dalsgaard

Direktør