Nu har vi alle Teslaer

Thomas Christensen
Thomas Christensen · 9. september 2019

Efter en overraskende succes med Tesla Model 3 som delebil, er vi rigtig glade for at kunne tilbyde alle modeller til leasing.

Det elektriske eventyr startede med Model 3, som var den første Tesla blandt vores el- og hybridbiler. Med tilføjelsen af Model S og X kan du nu frit vælge med hvilken model, du vil stille dit grønne bilbehov.

Leasing af elbiler er stadig et marked i udvikling, men efter introduktionen af Tesla Model 3 er vores grønne tal begyndt at slå gnister. Før Tesla lå vores salg af grønne biler på 4-6 pct., mens vi nu er oppe på omkring 25 pct.

Læs artiklen i Børsen her.

Den bedste måde at have Tesla på

Hos GoMore vil vi gerne gøre det muligt for endnu flere at vælge en grøn bil, når de leaser hos os. Derfor er vi stolte af den fuldendte Tesla-flåde, som forhåbentligt kan sætte endnu mere strøm til vejen.

Der er mange gode grunde til, at GoMore Leasing er den bedste måde at have bil på. Hos os finder du forskellige kontraktlængder til alle behov og en lav månedlig ydelse, der er inklusiv forsikring og service. 

Født som delebil

Det særlige ved GoMore Leasing er, at bilen er født som delebil. Det vil sige, at der er mulighed for, at man kan leje bilen ud, når den alligevel skal holde stille. På den måde kan bilen tjene sine egne penge, og det bliver muligt at holde udgifterne til leasing nede. Omkring 47% af GoMores leasingtagere vælger at have bil på denne måde. 

Den overvældende interesse i Tesla som delebil kan netop skyldes muligheden for at leje bilen ud til andre. På den måde får flere mennesker mulighed for at køre Tesla, fordi det lige pludselig kan lade sig gøre rent økonomisk.

Nøglefri biler er på kort tid blevet meget populære lejebiler, og vi arbejder på at kunne tilbyde teknologien til Tesla. Med Nøglefri kan dine lejere afhente og aflevere din bil helt uden din hjælp. I København bliver biler med Nøglefri lejet ud fem gange så meget som andre biler. 

Gør vejen grønnere

Ud over de økonomiske fordele ved at leje sin Tesla ud, gavner det også miljøet. Når vi er gode til at dele biler med hinanden, har færre behov for at eje en. Med færre biler på vejene sænker vi CO2-udledningen og udnytter de eksisterende ressourcer bedre. 

Der er derfor mange gode grunde til, at vi er glade for, at vores grønne udvalg af leasingbiler er fuldt ladet op med alle Tesla modeller. Uanset om du er til 3, S eller den med vinger, kan du let komme til at rulle langt og lydløst på grøn energi.

Se alle modellerne og priser her.