GoMore Guide: Oplevelser til efterårsferien

Anna Bartels
Anna Bartels · 23. september 2022

Kender du historien om Guide Michelin? Den blev i sin tid lavet for at få slidt bildækkene og få folk ud i landet. Vi har lavet vores egen version. Velkommen til vores GoMore Guide, efterårsedition. En guide til køreværdige dagsture og udflugter spredt udover Danmark. En guide til aktiviteter og oplevelser til efterårsferien og efterår i Danmark.

Vi har allerede lavet en sommerguide, og vi kan glæde dig med nyheden om, at GoMore Guiden kommer til at vende tilbage sæson for sæson. Med et ønske om at fremhæve lokale projekter og ukendte skatte, der gemmer sig i det danske landskab, deler vi ud af vores yndlingssteder, events og oplevelser, der kun venter på at blive besøgt og udforsket. 

Lej en bil på GoMore af søde mennesker i dit nabolag, kør ud i landet og få en på opleveren. Er du førstegangslejer, kan du bruge rabatkoden ‘gomoreguideefteraar‘ og få 150 kr. i rabat. Koden kan bruges for førstegangslejere og skal bruges inden 30.10.22.

GoMore Guide: Oplevelser til efterårsferien

En guide til aktiviteter og oplevelser i efteråret og efterårsferien

Når bladene falder og maler landskabet i de mest eventyrlige farver, bliver det én stor legeplads for store som små. Sommerguiden 2022 bød på alt det smukke Danmark har at byde på i den solrige sæson, men nu hvor efteråret banker på døren, har GoMore valgt et udpluk af hyggelige og spændende efterårsaktiviteter. Ruten er lagt, så alt du behøver er at udvælge netop dét, der vil gøre din efterårsferie endnu mere magisk. 

På kortet herunder har vi sat en nål for alle de oplevelser, vi har samlet til dig. En masse oplevelser til efterårsferien i Danmark. Kortet vil blive opdateret, når listen bliver længere over efteråret. Det gør det forhåbentligt nemmere for dig at få et overblik over, hvilke oplevelser der er tæt på dig. Der er oplevelser og ideer til dagsture i Danmark til både børnefamilier, par, venner, unge, ældre og meget mere.

Bruger du vores guide og tager afsted, må du endelig gerne dele et billede på Instagram og tagge os @gomore.dk.

gomore guide

Inspiration til efterårsferie i Danmark

Denne efterårsguide opfordrer til at udforske naturen, plukke dine egne græskar, besøge gamle gårde, slip dit indre barn løs til Harry Potter festival og meget mere. Kom helt ned i gear med din familie, partner, venner eller go solo!

Kender du et sted, der bare SKAL på listen? Så send vores Communication Manager Anna en mail på anna@gomore.com.

God efterårsferie fra GoMore!

DK_GoMore-guide_autumn-map

OBS: Guiden opdateres løbende…

Husk også at tjekke vores sommerguide ud.

Sanketure og oplevelser til efterårsferien

Svampejagt med Sanketure

Mød Nina og Thomas, der sammen driver Sanketure. Har du eksempelvis lyst til at smage på nogle af de urter den verdenskendte, københavnske restaurant Alchemist bruger i deres køkken? Eller samle svampe til efterårstuvningen eller en klassiker som svampetoasten? Spredt ud over de sjællandske skovarealer, byder Sanketure på guidede ture, der viser dig vejen til naturens guld. Og giver inspiration til nye måder, hvorpå man kan tilberede skovenbundens vilde råvarer.   

Klik her og se hvor og hvilke events der passer bedst til dig. Sanketure holder også fællesmiddag under Dining Week, og det lyder ret spændende.

Lokation: Forskellige steder, hovedsageligt Nordsjælland

Æblefestival Assens

Æblefestival i Assens

Fyn er bare fin! Især når æblesæsonen banker på døren – eller rettere sagt, når den falder ned fra himlen. Deltag i dette års æblefestival og mæsk dig i lækre æbler og events, som Æblefestivalen i Assens har at byde på.  

Festivalen forløber sig i uge 41 og 42, hvor kommunen byder på forskellige events og sjove ting for hele familien at give sig til. Deltag i æbleskattejagten, den store bagedyst eller hør fortællingen om modertræet Ingrid Marie.

Psst! Husk at fortælle, at du er kommet forbi i en GoMore-delebil. Så giver festivalen nemlig gratis morgenmad i Tobaksgården den 15. oktober kl. 9.30. Her vil der være marked i Assens fra kl. 10-15.

Lokation: Assens, Fyn

Ventegodtgaard

Ventegodtgaard og pluk selv græskar

Nord for Køge ligger den idylliske Ventegodtgaard, der drives af brødrene Søren og Jens. Den økologiske gård byder på en rig historie, der kan spores helt tilbage til Svenskekrigene, dengang Gøngehøvdingen rendte rundt på Sydsjælland. Det må da være en gårdtur værd! 

Gå en tur på den historiske mark og pluk dit eget græskar til Halloween eller til græskarsuppen. Klap en ged eller gårdens andre dyr og besøg gårdens café Dejlig til en varm kop kakao og en bid mad. 

Græskar pluk selv løber fra september til og med oktober. Psst! Husk at fortælle, at du er kommet forbi i en GoMore-delebil. Så giver Ventegodtgaard nemlig smagsprøver på æblemost.

Lokation: Naurbjergvej 26, 4623 Ll. Skensved

Magiske dage Odense

Magiske dage i Odense

“It does not do to dwell on dreams and forget to live.” Disse kloge ord er fra ingen ringere end troldmanden over dem alle, Albus Dumbledore. Og sikke en opfordring til at komme ud af flækken og afsted til det event, du altid har drømt om. Vi snakker om Magiske dage i Odense, selvfølgelig. To dage fyldt med magi og events man ikke lige finder andre steder. Et magisk fristed med andre ord. Din indre eventyrlyst kan ikke andet end at boble af begejstring.  

Eventet løber afsted d. 20-22 oktober 2022, hvor den magiske festival byder på events til alle aldre. Så hop i kåben, hiv tryllestaven og kør afsted mod Odense. Lær at spille Quidditch som en ægte Viktor Krum, kom til koncert med det mystiske heksekor, fold din egen drage eller lav din helt egen tryllestav. Du kan også holde en ugle, tage på magisk skattejagt eller brygge din egen cocktail. Og meget mere.  Det kan kun blive sjovt!

Lokation: Odense

OBS: Guiden opdateres løbende…

Kender du et sted, der mangler på listen over vores efterårsoplevelser i Danmark? Så send vores communication manager Anna en mail på anna@gomore.com.

Husk at du kan leje en bil på GoMore til at tage ud i det blå. Er du førstegangslejer, kan du bruge rabatkoden ‘gomoreguideefteraar‘ og få 150 kr. i rabat. Koden kan bruges for førstegangslejere og skal bruges inden 30.10.22.